Cursus: In vier avonden stress de baas!

Heb je ook zo genoten van je vakantie? Lekker niks doen, geen klok, geen moetens, geen agenda’s die op elkaar afgestemd moeten worden. Iedereen ontspannen en gewoon lekker samen genieten. Heerlijk. Dan ken je vast ook het gevoel van oh nee, nu gaat het allemaal weer beginnen, terug het gareel in, volgens het ritme van de klok en alle agenda’s gaan leven. Ik wil niet! Wij kennen dat gevoel ook heel goed en fijn is anders. Maar gelukkig hebben we ook een manier gevonden waardoor we er veel minder last van hebben en soms gewoon zelfs helemaal niet. En dat delen we graag met jou! Want hoe fijn is het als je je toch wel drukke leven kunt leven vanuit ontspanning. En je dan ook nog eens meer gedaan krijgt!

Doe je mee?

In een korte, verrassend diepgaande en hele effectieve cursus van vier avonden ga je aan de slag met het aanpakken van de stress die jij tegenkomt in jouw leven. We gebruiken het boek ‘PRI en de kunst van bewust leven’, geschreven door Ingeborg Bosch, waarin jij tijdens en na de cursus alles wat belangrijk is kunt (na)lezen. We werken in kleine groepjes van 4-8 mensen, zodat we genoeg tijd hebben voor jou persoonlijk en je kunt leren van elkaar.

Programma

Avond 1
Wat is stress en hoe herken ik het bij mezelf?
Kennismaken, toelichting op het boek en uitleg van de theorie. Oefenen met herkennen van je eigen stressreacties en uitleg opdrachten voor thuis (max. 15min/dag).
Avond 2
De functie van stress gaan ontdekken in je eigen leven. Waarom heb je eigenlijk zoveel stress? Evalueren van het huiswerk, uitleg & oefenen met eigen situaties, uitleg opdrachten voor thuis (max. 15 min/dag).
Avond 3
Het doorbreken van de stressreactie! Voelen waar het echt over gaat en kijken wat er overblijft. Actieplan opstellen om dit thuis te doen in gerichte situaties.
 Avond 4
Is het gelukt? En hoe was dat? Terugblikken op de vorige avonden. Een concreet actieplan opstellen om zelf verder te kunnen met alle tools die je hebt geleerd, zodat stress jou niet meer in de weg hoeft te zitten.

Praktische informatie

Begeleiding: PRI-therapeuten i.o. Imke Vos, Jessica Mortier en Astrid Engel.
Data: 8 en 22 oktober, 5 november, 3 december 2018
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (met evt. uitloop tot max. 22.00)
Locatie: Groeiplein Eindhoven, Breitnerstraat 2F
Kosten: €275,- inclusief BTW.

Aanmelden/informatie

Jessica Mortier: jessica@praktijkemotions.nl, 06 52 35 04 15
Astrid Engel: info@astridengel.nl, 06 53 60 62 74