Contact

Gesprekken kunnen zowel face to face plaats vinden in de praktijk als online via video bellen. Kom je face to face? Houdt er dan rekening mee dat we in verband met Corona geen handen schudden en 1,5 meter afstand houden van elkaar. Ik zorg ervoor dat je hier veilig kunt zijn. Voel je je niet lekker? Kom dan niet. Je afspraak kun je dan verzetten of online door laten gaan. Uiteraard neem ik dezelfde voorzorg in acht.

Je kunt het best contact opnemen via info@astridengel.nl

Telefonisch kun je de praktijk bereiken op 06 53606274. Krijg je de voicemail? Het kan zijn dat ik dan met iemand in gesprek ben. Laat een bericht voor me achter en ik bel je binnen een werkdag terug.

Locatie Heeze

De Biestermannen 12
5591 NH Heeze

Je kunt voor de deur of in de omgeving gratis parkeren. Vanaf Eindhoven is er een snelle treinverbinding naar Heeze (ca. 10 minuten). Vanaf het station is het ongeveer 1 minuut lopen naar de praktijk.

Locatie Eindhoven

Momenteel is deze locatie niet beschikbaar. Zodra er weer sessies mogelijk zijn in Eindhoven, zal ik dat hier vermelden.

Torenallee 45 (Glasgebouw Strijp-S)
5716 BA Eindhoven

Je kunt voor de deur betaald parkeren of gratis op 5 minuten lopen. Met zowel de bus als de trein is de praktijk goed te bereiken.

Overige praktijkinformatie

KvK nummer: 34296017
BTW nummer: NL1321.10.805.B01