Zwanger in balans coaching

Zwanger in balans coaching brengt je in contact met jezelf en je kindje. Zich verbonden voelen met jou is een van de belangrijkste dingen die jouw kindje nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling, al vanaf de start van de zwangerschap. Maar dat is niet altijd even makkelijk, want er staat nogal wat te gebeuren! Leuk? In de meeste gevallen gelukkig wel, maar voor veel aanstaande moeders (en vaders!) is de komst van een kind ook best spannend.

Heb jij dit soort vragen?

 • Help! Hoe moet ik alles regelen?
 • Hoe vind ik (nu en straks) balans tussen mijn privé leven en werk?
 • Mijn relatie gaat niet goed. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
 • Ik maak me veel zorgen, ik slaap slecht en voel me gespannen. Ik zit helemaal niet lekker in mijn vel.
 • Hoe geef ik mijn kind wat het nodig heeft? Weet ik wel genoeg van opvoeden?
 • Ik ben helemaal niet zo blij met mijn zwangerschap. Wat moet ik nou?
 • Mijn zwangerschap verloopt moeilijk en ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan.

Zwanger in balans coaching helpt

Zwanger in balans coaching is een traject op maat, afhankelijk van je vragen, hoever je bent in je zwangerschap en hoe goed of slecht jij je voelt. Je leert, aan de hand van een concreet stappenplan, hoe je je problemen zelf bij de wortel aanpakt. Hierdoor kun je je beter focussen op je aanstaande moederschap en wat daarin echt belangrijk voor je is. Doordat je meer in contact komt met je eigen kracht, kun je ook makkelijker contact maken met je kindje en zijn of haar behoeftes.

Praktische info

 • Traject op maat
 • Sessies kunnen ook per Skype of Zoom
 • Prijs per sessie van een uur €95
 • Vergoeding uit de aanvullende verzekering mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *